Поставени ленти за отпорност на Tascender, ленти за вежбање, ленти за вежбање, 5 цевки фитнес ленти со сидро на вратата, рачки, преносна торба, ленти за нозе на глуждот за ?
  • Неодамнешно

Поставени ленти за отпорност на Tascender, ленти за вежбање, ленти за вежбање, 5 цевки фитнес ленти со сидро на вратата, рачки, преносна

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Различни ленти за отпорност на различна боја : жолта (10 фунти), црвена (15 фунти), зелена (20 фунти), сина (25 фунти), црна (30 фунти) All resistance bands are 36" in length, and can be used alone stacked in any combination to a maximum equivalent of 100 lbs. Multifunction and portable : Our workout bands can apply to different types exercise. Good for toning your arms, shoulders, chest, Глупи, нозе итн. Исто така, доаѓа со удобна торбичка за патувања! Можете исто така да ги однесете вашите бендови во теретана, канцеларија, итн. ) Аеробна вежба со употреба на јаже за скокање, што значително ја подобрува вашата циркулација, дишење и отпорност и б) тонирање на мускулите со помош на ленти за отпорност, работни мускули како што се градите, грбот, бицепс, трицепс, задник, итн. Совршен за жени и мажи. Материјали со добар квалитет : лентите за вежбање се изработени од природен латекс е kindубезен кон околината. Силна отпорност на абење и голема еластичност, рачка што не се лизга, удобна и апсорбирана. Што се вклучени : Вклучува 5 ленти со отпорни цевки во боја, 2 луксузни перничиња со перничиња , 1 сидро на вратата на Делукс, 2 ленти за делукс на глуждот, 1 Делукс водоотпорна торба за носење, 1 Делукс Спортски водич. Различни ленти за отпорност на различна боја : жолта (10 фунти), црвена (15 фунти), зелена (20 фунти), сина (25 фунти), црна (30 фунти). All resistance bands are 36" in length, and can be used alone stacked in any combination to a maximum equivalent of 100 lbs.