Јога блок јога појас убава машина за нозе Убава машина за нозе тренер за домашна опрема Спортска опрема за фитнес, дома/спортска опрема/неутрална/јога/спорт/канцел?
  • Неодамнешно

Јога блок јога појас убава машина за нозе Убава машина за нозе тренер за домашна опрема Спортска опрема за фитнес, дома/спортска опрема/неутрална/јога/спорт/канцеларија

DEN 1390.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Долгорочната употреба може да ја зголеми јачината на мускулите, тенките нозе и да ги намали маснотиите на бутот. Дозволете ви да ја обликувате совршената крива на нозете, грбот и рацете и да уживате во здравиот и среќен живот на кој им завидуваат другите. Удобно зафаќање, силни перформанси за апсорпција на пот, рачка за заштита од пена, зголемување на безбедноста. Еколошки материјали, погодни за употреба и лесни за складирање ;. Пролетта на лисјата со висока густина нема да се деформира. Дизајнот во форма на S го прави да има добра еластичност и цврстина, силна и издржлива. Погоден за домови, канцеларии, гимназии и други прилики. Лесно за носење2. Метод на контрола : Механичко4. Име : Magic Magic5. Материјал : NBR гумена јакна со висока јачина на јачина : Долгорочна употреба ги има функциите на STOVEPIPE и губење на тежината. Име : уреди за јога шпорет : 29cm * 12.