Алатки за деца Hanabass Детска алатки на отворено оградување 6pcs фудбалска флексибилност за обука за тренинзи, шупливи тренинзи за обука Детница алатки на отворено зна?
  • Неодамнешно

Алатки за деца Hanabass Детска алатки на отворено оградување 6pcs фудбалска флексибилност за обука за тренинзи, шупливи тренинзи

DEN 308.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластика Применливо за обука на фудбал, фудбал, бејзбол, песна, поле и многу повеќе. Овие пречки можат да вежбаат детска способност за координација на рацете и нозете. Произведен со супериорен материјал со добра цврстина и висок сјај. Оваа скала за агилност е исто така добра за вежби за јачина на јадрото за губење на тежината. Овие пречки за обука на фудбалот се мали помагачи за обука за детски фудбал. Применливо за обука на фудбал, фудбал, бејзбол, песна, поле и многу повеќе. Овие пречки можат да вежбаат детска способност за координација на рацете и нозете. Произведен со супериорен материјал со добра цврстина и висок сјај. Оваа скала за агилност е исто така добра за вежби за јачина на јадрото за губење на тежината. Овие пречки за обука на фудбалот се мали помагачи за обука за детски фудбал. Опис што може да се примени за обука на фудбал, фудбал, бејзбол, песна, поле и многу повеќе. Овие пречки можат да вежбаат способност за координација на рацете и нозете на децата.