Елбеволи ленти за отпорност, еластични плитни ленти јога еластични плен ленти силни и за отворање на градите и затворање на клекнување на клоци на колкови, сквотов?
  • Неодамнешно

Елбеволи ленти за отпорност, еластични плитни ленти јога еластични плен ленти силни и за отворање на градите и затворање на клекнување

DEN 160.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★★★★★ 【Вежба за задникот на задникот】 Употребата на ленти за отпорност може да ги искористи мускулите на задникот, да ги заштити и да обезбеди поддршка на мускулите ★★★★★ 【Широко применливо】 Погодно за отворање и затворање на градите, клоци за клекнување, мостови на колкот, сквотови, странични чекори и други движења. ★★★★★ 【Мека ткаенина】 Усвојувајќи густа и мека ткаенина, таа е силна и издржлива, поудобна од пластични/гумени ленти. ★★★★★ 【Не-лизгање и висока отпорност】 Тој е густ, не лизга и има висок отпор. Повторената употреба нема да ја намали нејзината еластичност. ★★★★★ 【Трајни и удобни】 Трајни и удобни за носење, тоа е дише и нема да ви донесе непријатност. ★★★★★ 【Вежба за задникот на задникот】 Употребата на ленти за отпорност може да ги искористи мускулите на задникот, да ги заштити и да обезбеди поддршка на мускулите. ★★★★★ 【Широко применливо】 Погодно за отворање и затворање на градите, клоци за клекнување, мостови на колкот, сквотови, странични чекори и други движења. ★★★★★ 【Мека ткаенина】 Усвојувајќи густа и мека ткаенина, таа е силна и издржлива, поудобна од пластични/гумени ленти. ★★★★★ 【Не-лизгање и висока отпорност】 Тој е густ, не лизга и има висок отпор. Повторената употреба нема да ја намали нејзината еластичност. ★★★★★ 【Трајни и удобни】 Трајни и удобни за носење, тоа е дише и нема да ви донесе непријатност.