Кабелски машини за фитнес на глуждот, ленти за отпорни ленти за нозе на глуждот, отпорни ленти со ленти за глуждот, повлечете јаже сет , прилагодлива удобна јамка з?
  • Неодамнешно

Кабелски машини за фитнес на глуждот, ленти за отпорни ленти за нозе на глуждот, отпорни ленти со ленти за глуждот, повлечете јаже сет ,

DEN 577.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 парчиња/сет (ленти за глуждот, сидро на вратата, ленти за отпорност на цевки) Каиш за фитнес на глуждот, ленти за отпор на глуждот со двојно Д-прстен. може да ги користи за тренинг нозе и задник, асистирано истегнување, јога, пилатес, согорување на маснотии, фитнес за домашна салата. Ременот на глуждот е дише што е поудобно. Засилениот челик двојно Д-прстен и двојно зашивање обезбедуваат долго траење на производот. Должината на лентата за глуждот е прилагодлива што одговара на повеќето луѓе. 1 парчиња/сет (ленти за глуждот, сидро на вратата, ленти за отпорност на цевки). Каиш за фитнес на глуждот, ленти за отпор на глуждот со двојно Д-прстен. може да ги користи за тренинг нозе и задник, асистирано истегнување, јога, пилатес, согорување на маснотии, фитнес за домашна салата. Ременот на глуждот е дише што е поудобно. Засилениот челик двојно Д-прстен и двојно зашивање обезбедуваат долго траење на производот.