Jydbrt отпорни ленти за спортска фитнес фитнес јога тренинг еластична опрема за седење за рака на половината на нозете на нозете на нозете на нозете на градите експан?
  • Неодамнешно

Jydbrt отпорни ленти за спортска фитнес фитнес јога тренинг еластична опрема за седење за рака на половината на нозете на нозете на

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ова мултифункционално еластично јаже е вашиот најдобар избор Ги има истите методи за обука како и гира и е многу преносен, или на место или фиксиран на вратата. Тоа е доволно моќно за да ги стимулира вашите мускули. Метална кука со голема јачина, безбедна и стабилна, добар капацитет за носење на оптоварување, рачка од пена, анти-лизгање, апсорпција на пот, лесен за чистење. Овој производ е опремен со лента за глуждот, безбедносна врева на вратата, рачка од пена и торба за складирање, што може да изврши разни позиции за вежбање и да постигне различни резултати од вежбање. Користете јаже за истегнување за да ги обучите мускулите, така што мускулите се секогаш во состојба на напнатост и напор, губење на тежината, фитнес, фитнес, најдобар избор. Ова мултифункционално еластично јаже е вашиот најдобар избор. Ги има истите методи за обука како и гира и е многу преносен, или на место или фиксиран на вратата. Тоа е доволно моќно за да ги стимулира вашите мускули. Добар капацитет за носење на оптоварување, рачка од пена, анти-лизгање, апсорпција на пот, лесен за чистење.