Uamlvcn Спортска агилност скала 6Rungs/8rungs/10Rungs/12Rungs/14Rungs/16Rungs/20Rungs Фудбалски тренинг со опрема за торба за опрема или тренинг за брзина на агилност за обука на фудбалски фу?
  • Неодамнешно

Uamlvcn Спортска агилност скала 6Rungs/8rungs/10Rungs/12Rungs/14Rungs/16Rungs/20Rungs Фудбалски тренинг со опрема за торба за опрема

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Идеално за спорт и спортови на отворено и во затворен простор : Обуките за скалила за брзина се многу корисни за Footbalds, фудбал, кошаркарски вежби, хокеј, тенис, агилност, рефлекси и основна сила Willе се користи за сите типови обука и ќе ја подобри вашата брзина, јачината на министерството за нозе. Лесен и преносен : Агилната скала не надминува 0,5 кг, а две скали се додаваат за секој дополнителен метар. Совршен дизајн : Snap дизајнот може лесно да се прилагоди за да одговара на должината на производот. Ширината на скалата исто така може да се прилагоди за да одговара на апликацијата. Флексибилната скала има трајна пластична руг со прилагодливо растојание. Лесно се прилагодува со најлонски ленти за да одговараат на вашите барања за обука. Јажето со двојно слој го држи чекорот цврсто и спречува лизгање. Светло за агилност : ширина од 40 см, мека пластика ја прави флексибилна и не е лесна за пробивање на подобро искуство за обука, изработена од најлонска скала за брзина на агилност со трајни пластични скалила, може да го издржи влијанието на зачекорување или клоци. Разновидна употреба : Погодна скала за агилност за деца, возрасни, спортисти, тренери, спорт и fitубители на фитнес. Го подобрува рамнотежата во нервниот систем при обука, ја мери стабилноста на движењата на зглобовите. Идеално за спорт и спортови на отворено и во затворен простор : Обуките за скалила за брзина се многу корисни за Footbalds, фудбал, кошаркарски вежби, хокеј, тенис, агилност, рефлекси и основна сила. Willе се користи за сите типови обука и ќе ја подобри вашата брзина, јачината на министерството за нозе. Лесен и преносен : Агилната скала не надминува 0,5 кг, а две скали се додаваат за секој дополнителен метар.