1,47 Трагач за фитнес во боја на целосен допир за жени, не-тенки дизајнерски активности за дизајнерски активности IP68 Прилагодете го UI-от за следење на спиењето чекор ?
  • Неодамнешно

1,47 Трагач за фитнес во боја на целосен допир за жени, не-тенки дизајнерски активности за дизајнерски активности IP68 Прилагодете го

DEN 1136.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【1,47 "HD боја на целосен екран на допир】-кривиниот дизајн 1,47" екранот со HD-боја и целосниот екран на допир обезбедуваат подобро визуелно и оперативно искуство, зголемената површина на дисплејот 148%, рационално од екран до тело се зголеми за 42%-сè е полесно За да се види и работи, правејќи го овој фитнес тракер како интуитивен за употреба, бидејќи е убаво да се погледне 【Повеќе професионални спортови режими 1 x полнач кабел; 1 x Упатство за корисникот. Добар добар пакет, многу добар за подарок. Ако имате какви било проблеми, ве молиме не двоумете се да не контактирате со нас, ќе се потрудиме да ви помогнеме. 【1,47 "HD боја на целосен екран на допир】-кривиниот дизајн 1,47" екранот со HD-боја и целосниот екран на допир обезбедуваат подобро визуелно и оперативно искуство, зголемената површина на дисплејот 148%, рационално од екран до тело се зголеми за 42%-сè е полесно За да се види и работи, правејќи го овој фитнес тракер како интуитивен за употреба, бидејќи е убаво да се погледне. 【Повеќе професионални спортови режими 1 x полнач кабел; 1 x Упатство за корисникот. Добар добар пакет, многу добар за подарок. Ако имате какви било проблеми, ве молиме не двоумете се да не контактирате со нас, ќе се потрудиме да ви помогнеме.

- Case thickness:
9MM (0.35)
- Case width:
31.5MM (1.24)
Package Included:
- 1*Watch:
- 1*Watch Box:
- 1*Charger:
- 1*Instruction :