Clispeed 1PC анти-притисок блокови за поддршка на сила за поддршка на сила, ева висока пилатес практикува флексибилност жени медитација за фитнес ја подобруваат јогата ?
  • Неодамнешно

Clispeed 1PC анти-притисок блокови за поддршка на сила за поддршка на сила, ева висока пилатес практикува флексибилност жени медитација за фитнес

DEN 483.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ева Додатоци за јога опрема : Едноставен дизајн на форма со светла боја, што е убава и модерна подобрување на баланс јога тули. Блок за вежби за фитнес : Погоден за вежба за јога, вежбање за танцување, притискање на нозете и дневна употреба. Опрема за фитнес. Јога тула : мазна површина, чувство, удобно за употреба. Висока густина на јога блокови. : Премиум материјал што ја обезбедува неговата издржливост. Блокови за јога за почетници : Погодно за вежбање во јога, вежбање за танцување, притискање на нозете и секојдневна употреба. Додатоци за јога опрема : Едноставен дизајн на форма со светла боја, што е убава и модерна подобрување на баланс јога тули. Блок за вежби за фитнес : Погоден за вежба за јога, вежбање за танцување, притискање на нозете и дневна употреба. Опрема за фитнес. Јога тула : мазна површина, чувство, удобно за употреба. Висока густина на јога блокови. : Премиум материјал што ја обезбедува неговата издржливост. Блокови за јога за почетници : Погодно за вежбање во јога, вежбање за танцување, притискање на нозете и секојдневна употреба. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на јога тули - Материјал : Ева Ева тула.