Опсег за отпорност на Dovflex за работа со отпорност на јаже за скок за резистентност на јаже за фитнес тренинг скок јажиња кардио вежбање сите во една домашна спортск?
  • Неодамнешно

Опсег за отпорност на Dovflex за работа со отпорност на јаже за скок за резистентност на јаже за фитнес тренинг скок јажиња кардио вежбање

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сè-во-едно-јаже за отпор за сила, јаже за скокање за издржливост и механизам за прилагодување за двајцата Прилагодлива отпорност - Лесно прилагодете ја должината на јажето за да се постигне каква било јачина на отпорност. Колку е пократко јажето, толку е поголем отпор. Прилагодлива висина - Прилагодете го јажето за скок на отпорност на Dovflex за различни големини. Мажите, жените и децата можат едноставно да ја променат должината на јажето за своја висина. Преносен - лесен, компактен фитнес уред за скулптурирање и тонирање на вашето тело што оди таму каде што одите. Совршено за вежбање. Одлично за патниците - лесно продавници во торби за патувања. Безбедно и издржливо - Dovflex Отпорен скок јаже обезбедува сигурно и доверливо искуство во текот на вашата сесија за вежбање. Јажето за скок на отпор Dovflex е издржливо и отпорно на временски услови. Направено во САД - овој производ е создаден, патентиран и изработен во САД. Создадовме невиден фитнес уред кој ги обезбедува сите фитнес алатки потребни за да се добие во форма. Јажето за скок на отпор Dovflex има корист од вашето целокупно здравје и фитнес со комбинирање на јаже за скокање и опсег на отпор. Јажето за скокање е одлична вежба за добивање во форма.