Зајавувач на носилки за прсти и засилувач на прсти, зајакнувач на подлактицата, вежбач за прсти за гитара, 6 отпорно ниво, гитара и вежбање на прстот за рака и засилу?
  • Неодамнешно

Зајавувач на носилки за прсти и засилувач на прсти, зајакнувач на подлактицата, вежбач за прсти за гитара, 6 отпорно ниво, гитара и вежбање

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✔ Широко користен】 Засилувач на прсти може да ја подобри силата на прстите и флексибилноста на моторот, многу погоден за карпести алпинисти, тенисери, бас плеери, гитаристи, пијанисти, спортисти и музичари и луѓе со замор на рацете ✔ 【Јачина на вежбање】 Со помош на зајакнувачот на прстот на раката, можете погодно да ги подобрите прстите, подлактицата и јачината на зглобот или да ја обучите флексибилноста на секој прст поединечно, на кој било начин. ✔ 【Цврст и сигурен】 Обучувачот за јачина на раката користи висококвалитетен силиконски како главен материјал, кој има добра еластичност и не е лесен за раскинување, кршење или деформирање. ✔ 【Повеќе нивоа】 Зајакнување на рацете ви обезбедува 6 нивоа, црна (13lb, 17lb, 21lb) и сива (6,6lb, 8,8lb, 11lb), можете да изберете соодветно ниво според вашата сопствена јачина на зафат. ✔ 【Преносен и лесен за зајакнување на раката за вежбање на прстите е доволно мал за да се вклопи во вашата торба за теретана или џеб, можете да уживате во вежбање на работа или на слободно време, вежбање на рацете во секое време, каде било. Зајакнување на прстите 6 Отпорни нивоа на гитара за прсти на гитара, рачен вежбач Зајакнување и тренер на подлактицата или вежбач на подлактицата за тениски спорт, качување по карпи и гитардскрипција : Со помош на носилки за прсти, можете полесно да ја подобрите јачината на прстите, подлактицата и зглобот.

Name:
Silicone Finger Trainer
Material:
Silicone
Weight:
37g (including wrist strap)
Size:
about 11.5*10cm/4.53*3.94in
Hole diameter:
about 1.8cm/0.71in
Rally:
Black (13LB, 17LB, 21LB) / Gray (6.6LB, 8.8LB, 11LB)
Packing List:
Finger exerciser*1pcs and Wrist strap*1pcs:
Note:
Due to different lighting and screen settings, item colors may vary slightly from the pictures.:
Due to the difference in manual measurement, please allow 1-2cm difference in size. :