Стозм Повлечете ја шипката-Wallидна монтирање Тешка челична брада нагоре со капацитет од 1100 bs, прилагодливост на висина од 3 нивоа, конфигурација на перница за кожни ?
  • Неодамнешно

Стозм Повлечете ја шипката-Wallидна монтирање Тешка челична брада нагоре со капацитет од 1100 bs, прилагодливост на висина од 3 нивоа,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Повлечената лента за влечење е изработена од тешка конструкција на челик со премачкување во прав за максимална издржливост како издржливост на сите видови на 'рѓа и корозија Способни да држат до 500 килограми или 1100 bs. Оваа мултифункционална обука за обука на мултифункционална сила, може лесно да замени многу различни скапи фитнес опрема за да ве придружува на грб, рамо, градите, рацете и многу повеќе вежби за тело. Основата може да се прилагоди на висината до 3 нивоа за да се обезбедат повеќе опции за луѓе со различни височини и нивоа на фитнес, корисни и за јавни и за домашни спортски сали. Се карактеризира со квалитетна перница за перничиња и перница за перничиња, обложени со EVA со висок скок за да ви дадат поголема удобност за време на вежбите, како и да ги заштитите вашите раце директно од фаќање на тврдата челична цевка. Ергономски, реверзибилен дизајн лесен за склопување и расклопување од 50 ладни валани челични цевки, давајќи роман, стилски, професионален изглед на опремата. Вклучени се целосни инструкции и целиот хардвер за монтирање. Повлечената лента за влечење е изработена од тешка конструкција на челик со премачкување во прав за максимална издржливост како издржливост на сите видови на 'рѓа и корозија. Способни да држат до 500 килограми или 1100 bs. Оваа мултифункционална обука за обука на мултифункционална сила, може лесно да замени многу различни скапи фитнес опрема за да ве придружува на грб, рамо, градите, рацете и многу повеќе вежби за тело.