Опсези за отпорност на Сујоса, опсези за мобилност, бендови за влечење, опсези за тренингот, еластични опсези за истегнување на телото, обука за вкрстени производи ?
  • Неодамнешно

Опсези за отпорност на Сујоса, опсези за мобилност, бендови за влечење, опсези за тренингот, еластични опсези за истегнување

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цврсти и издржливи : Нашите ленти за отпор се изработени од природен латекс материјал, нетоксичен Широка примена : Овие професионални опсези за вежбање доаѓаат со 3 нивоа на отпорност на изборот за почетници. Жолта (8-15 фунти), црвена (15-30 фунти), црна (25-50 фунти). Рутини за вежбање со повеќенаменски теретани : Првично дизајнирани да помогнат во прогресијата на влечење, тие сега се користат за асистентни влечења со бендови, ленти за напојување, ленти за калистиника, опсези Cross Fit, ленти за истегнување и опсези за агилност за да се создаде прогресивен отпор кој одговара на силата на движењето на движењето . Лесно дневно носење : Нашите ленти за отпор се со мала тежина за вежбање дома, канцеларија, салата куќа. Цврсти и издржливи : Нашите ленти за отпор се изработени од природен латекс материјал, нетоксичен. Широка примена : Овие професионални опсези за вежбање доаѓаат со 3 нивоа на отпорност на изборот за почетници. Жолта (8-15 фунти), црвена (15-30 фунти), црна (25-50 фунти). Рутини за вежбање со повеќенаменски теретани : Првично дизајнирани да помогнат во прогресијата на влечење, тие сега се користат за асистентни влечења со бендови, ленти за напојување, ленти за калистиника, опсези Cross Fit, ленти за истегнување и опсези за агилност за да се создаде прогресивен отпор кој одговара на силата на движењето на движењето .