Машина Миколо Смит, 2200 bs Squat Rack со систем за вкрстување на лат-влечење и машина за вкрстување на кабел, опрема за обука со прилог за задржување на нозете (2023 Верзија??
  • Неодамнешно

Машина Миколо Смит, 2200 bs Squat Rack со систем за вкрстување на лат-влечење и машина за вкрстување на кабел, опрема за обука со

DEN 175.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Надграден удобен дизајн] : За разлика од постариот, задниот врвен водич е опремен со 4 куки Можете да ставите решетки/рачки на тоа, што е многу погодно кога вежбате вежба. И може да заштеди многу простор. Покрај тоа, рачките на лизгачките ракави на макара го прават движењето повеќе непречено. Можете исто така да направите LAT Dutlow со прицврстување на нозете. [Изградете ја вашата салата за домашни соништа] : Една машина може да ги задоволи вашите различни потреби. М4 е дизајниран за обучувачи. Тој е комбиниран со Power Cage, Smith Machine, машина за кросовер на кабел, кабелска станица и станица за влечење. Дозволете ви да направите неограничени вежби во ограничен простор! Пред-зачувани дупки за отпорен опсег, можете да направите повеќе вежби за обука на тежина и отпорност. Како што се отпор (влечење, сквотови од мрена, преси за рамо, летање на градите, итн. [Fully Equipped & Varied] : Equipped with multiple accessories, except the additional leg holds down attachment, two size models of landmine, battle rope ring, it also includes 2 (weight holders, dip bars, j hooks), weight storage, footboard, Повлечена лента, Т лента, Лат Повлечете ја лентата, кабелска лента, итн. 12 -те парчиња триаголник за поврзување обезбедуваат дополнителна стабилност и посилна конструкција. Димензија : 86,9 инчи (H) X 70,8 инчи (L) x 70,7 инчи (W). Максималниот капацитет на целата машина е до 2200 bs, слободно уживајте во вашето искуство за обука со овој голем човек!. [Дизајн на домашни теретани] : Сметавме дека нашиот клиент може да нема простор за рачките што доаѓаат со нашиот кафез Смит. Затоа, решивме да ставиме 4 куки на неа за просторот за складирање. Може да ставите решетки и јажиња на неа, што е навистина внимателен дизајн кога се обидувате да ја оргинирате вашата опрема за обука. Покрај тоа, има 8 пинови за плочи со тежина за складирање на плочи. [Надграден удобен дизајн] : За разлика од постариот, задниот врвен водич е опремен со 4 куки. Можете да ставите решетки/рачки на тоа, што е многу погодно кога вежбате вежба. И може да заштеди многу простор. Покрај тоа, рачките на лизгачките ракави на макара го прават движењето повеќе непречено.