Besportble 3PCS додатоци Корекција Десни деца замав може да не користат прицврстување на голф за СИДА рачка за тренери за тренери, ергономска практика опрема гума држење ?
  • Неодамнешно

Besportble 3PCS додатоци Корекција Десни деца замав може да не користат прицврстување на голф за СИДА рачка за тренери за тренери,

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лева рака-? ‍? ‍ Супер стабилно, се чувствувате подобро, помеки и поудобни Замачкување на тренер за замав- дизајниран со гумен материјал, се чувствува и удобно и не е лесно оштетено. Опрема за обука- Направете го клубот да зафаќа повеќе прецизен и шармантен. Путер се зафаќа- цело време за да се обезбеди одличен адстрингентен и ефект. Алатка за обука за позиција на раце- може да ви помогне да играте подобро и да ја доживеете забавата на голф. Список на пакети 1 X Карактеристики на капакот на зафаќањето- Зафатот за обука ја обезбедува точната позиција на рацете. - Се користи како алатка за обука за да помогне во коригирањето на позицијата на раката. - Изработено од високо квалитетен материјал долго време и издржлива употреба. - Големина : околу 25,70x2. - Материјал : гума. - Зафатот со своето ново гумено соединение и шема обезбедува чувство на површина.