Zyx KFXL Вежба за клупи за тежина, прилагодлива склопување римска столица фитнес стол мултифункционална седета за глувци клупа супа од табла Дома фитнес опрема Вежба ?
  • Неодамнешно

Zyx KFXL Вежба за клупи за тежина, прилагодлива склопување римска столица фитнес стол мултифункционална седета за глувци клупа

DEN 992.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Abtember Прилагодливо : Перница на седиштата има 5 височини што можат да се прилагодат за да ги задоволат потребите на различни групи на луѓе и други функции за вежбање ♠ Ергономска перница : задебелена и проширена кожна перница, широка и густа, удобна за вежбање. Мека, удобна и лесна за чистење. Сува детали : Задебелна и удобна пена за удобно искуство со тренингот. Отпорност на абење и нечистотија. ♠ Структурна структура : Триаголна поддршка густа структура, целосно автоматски процес на заварување на машината, силна стабилност, без тресење, може да носи 250 кг. ♠ Висококвалитетни материјали : Перницата користи 5 слоја на висококвалитетни материјали, спортска пичка кожа, сунѓер од бисер, високо-еластичен слој на сунѓер, густа мулти-слој табла, неткаен слој. Abtember Прилагодливо : Перница на седиштата има 5 височини што можат да се прилагодат за да ги задоволат потребите на различни групи на луѓе и други функции за вежбање. ♠ Ергономска перница : задебелена и проширена кожна перница, широка и густа, удобна за вежбање. Мека, удобна и лесна за чистење. Сува детали : Задебелна и удобна пена за удобно искуство со тренингот. Отпорност на абење и нечистотија. ♠ Структурна структура : Триаголна поддршка густа структура, целосно автоматски процес на заварување на машината, силна стабилност, без тресење, може да носи 250 кг. ♠ Висококвалитетни материјали : Перницата користи 5 слоја на висококвалитетни материјали, спортска пичка кожа, сунѓер од бисер, високо-еластичен слој на сунѓер, густа мулти-слој табла, неткаен слој. ☸ Ние сме професионални клупи за гира, не само во однос на структурата и деталите. Исто така, ќе има очигледни ефекти на фитнес. ♠ Седници, вежбајте го долниот дел на абдоминалните мускули, основните мускули на абдоменот.