Nuobesty јога додатоци 4PCS Тешка вежба за вежбање се справува со удобни рачки на ленти за отпорност со карабини прстени за вежбање за домашни теретани за обука за обука ?
  • Неодамнешно

Nuobesty јога додатоци 4PCS Тешка вежба за вежбање се справува со удобни рачки на ленти за отпорност со карабини прстени за вежбање

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направено од висококвалитетен материјал, издржлив и практичен за долготрајна употреба Лесен и преносен, поудобен за чување и носење, совршен за патување или дома. Одлично за влечење падови на машината за вежбање, повлечете се и други вежби за виси. Може да се користи и во комбинација со друга фитнес опрема. Nonslip и ергономската рачка го прави поудобно за држење и зафаќање. Добар подарок за вашето семејство, пријатели, соработници и loversубители на фитнес. И ќе им се допадне. Направено од висококвалитетен материјал, издржлив и практичен за долготрајна употреба. Лесен и преносен, поудобен за чување и носење, совршен за патување или дома. Одлично за влечење падови на машината за вежбање, повлечете се и други вежби за виси. Може да се користи и во комбинација со друга фитнес опрема. Nonslip и ергономската рачка го прави поудобно за држење и зафаќање. Добар подарок за вашето семејство, пријатели, соработници и loversубители на фитнес. И ќе им се допадне. Опис Овој производ е фитнес рачка, изработена од најлон и пена материјал, висококвалитетен и издржлив.