Куќиште за контактни Леќи, Преносни Кутии За Контактни Леќи Отпорни На Прашина Комплет За Складирање Контактни Леќи Сад За Натопување Складиште Со Пинцета Алатка ?
  • Неодамнешно

Куќиште за контактни Леќи, Преносни Кутии За Контактни Леќи Отпорни На Прашина Комплет За Складирање Контактни Леќи Сад За Натопување Складиште

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пренослив Комплет За Контактни Леќи За Патување : Користете стап наместо рацете да ја држите контактната леќа контејнерот за контактни леќи е мал, лесен, пренослив, комплет за патување со контактни леќи за патување и активности на отворено. Кутија за Леќи за контејнери : Секоја кутија за патување со контактни леќи содржи кутија за контактни леќи, малку пинцета и стап. преносливото куќиште за контактни леќи може да се користи постојано,одржувајќи ги вашите контактни леќи чисти. Апликатор за контактни Леќи : куќиштето за контактни леќи е изработено од висококвалитетен материјал, кој е цврст и издржлив за да ги заштити вашите контактни леќи од оштетување. куќиштето за чистење контактни леќи е безбедно складирање спречува истекување или истурање,одржувајќи ја леќата влажна и чиста. Комплет За Нега на очи Со Огледало : Ставете ги во џеб, чанта, ранец, автомобил, однесете ги контактните леќи каде и да ви требаат. комплетот за патување со држач за контактни леќи ги одржува контактните леќи почисти, модерни и хигиенски. Контактни Леќи : капаците Со ознаки L, R, за да се спречи конфузија помеѓу левата и десната контактна леќа. куќиштето за контактни леќи е совршено поставено куќиште за контактни леќи за домашна или патна употреба. Пренослив Комплет За Контактни Леќи За Патување : Користете стап наместо рацете да ја држите контактната леќа. контејнерот за контактни леќи е мал, лесен, пренослив, комплет за патување со контактни леќи за патување и активности на отворено. Кутија за Леќи за контејнери : Секоја кутија за патување со контактни леќи содржи кутија за контактни леќи, малку пинцета и стап. преносливото куќиште за контактни леќи може да се користи постојано,одржувајќи ги вашите контактни леќи чисти. Апликатор за контактни Леќи : куќиштето за контактни леќи е изработено од висококвалитетен материјал, кој е цврст и издржлив за да ги заштити вашите контактни леќи од оштетување. куќиштето за чистење контактни леќи е безбедно складирање спречува истекување или истурање,одржувајќи ја леќата влажна и чиста.

Item Type:
Contact Lens Case
Use:
Storage Contact Lens
Package List:
1 x Storage Case :
1 x Contact Lens Case :
1 x Tweezer :
1 x Stick :