50 Парчиња Комплети За Држачи За Очила, 12 Пара Анти Лизгачки Лепливи Очила Влошки За Нос 4 Пара Тркалезни Зафати За Уши 4 Пара Силиконски Куки За Уши Држачи 4 Пара Очил?
  • Неодамнешно

50 Парчиња Комплети За Држачи За Очила, 12 Пара Анти Лизгачки Лепливи Очила Влошки За Нос 4 Пара Тркалезни Зафати За Уши 4 Пара Силиконски

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Богата Со Количина : ќе добиете 12 пара очила против лизгање влошки за нос во 3 различни форми, 4 пара за секоја форма; 4 пара фиксатори за очила, 4 пара држачи за тркалезни уши и 4 пара очила нелизгачки ракави, 1 парче кутија и 1 парче шрафцигер, количината е голема за вашите различни потреби за употреба Лесен За Употреба : овие лепливи влошки за нос за очила се лесни за употреба, само треба да го искинете филмот на задниот дел од подлогата за нос и да го залепите на очилата, што може да обезбеди удобно искуство при носење. Широк Спектар На Апликации : овие влошки за нос за очила се погодни за повеќето очила, како што се очила за рамки, очила за сонце и многу повеќе, можат да спречат вашите очила да паднат. Сигурен Материјал : влошките за носот за очила се изработени од силиконски и сунѓерски материјали, меки и удобни, дише и лесни, можат ефикасно да го намалат товарот на мостот на носот. Црн Дизајн : влошките за нос за очила се дизајнирани со црна боја, изгледаат класично и елегантно, можат добро да одговараат со очилата за очи; овие влошки за нос се практични и корисни за оние кои носат очила. Богата Со Количина : ќе добиете 12 пара очила против лизгање влошки за нос во 3 различни форми, 4 пара за секоја форма; 4 пара фиксатори за очила, 4 пара држачи за тркалезни уши и 4 пара очила нелизгачки ракави, 1 парче кутија и 1 парче шрафцигер, количината е голема за вашите различни потреби за употреба. Лесен За Употреба : овие лепливи влошки за нос за очила се лесни за употреба, само треба да го искинете филмот на задниот дел од подлогата за нос и да го залепите на очилата, што може да обезбеди удобно искуство при носење. Широк Спектар На Апликации : овие влошки за нос за очила се погодни за повеќето очила, како што се очила за рамки, очила за сонце и многу повеќе, можат да спречат вашите очила да паднат. Сигурен Материјал : влошките за носот за очила се изработени од силиконски и сунѓерски материјали, меки и удобни, дише и лесни, можат ефикасно да го намалат товарот на мостот на носот.