Лепенка за очи, 20 парчиња Лепенка За Заштита На Очите Пелин Лепенка За Очи Независно Пакување Маски За Очи Моксибустија Закрпи Лепенки За Очи Налепници За Нега На О?
  • Неодамнешно

Лепенка за очи, 20 парчиња Лепенка За Заштита На Очите Пелин Лепенка За Очи Независно Пакување Маски За Очи Моксибустија Закрпи

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Професионална Маска За Очи : Идеална За работници, студенти, офталмолози, средовечни и постари луѓе кои прекумерно ги користат очите, имаат намален вид или имаат визуелен замор и непријатност Пренослив Лепенка За Очи : лепенката за очи од пелин е мала по големина, лесна по тежина и лесна за носење. Може да се користи дома, на работа или на патување. Лесен е за употреба и може да се користи за време на одмор за да се намали заморот на очите. Лепенка За Очи Од Пелин и Моксибустиција : лепенката за очи Од пелин е безбедна, нежна и ефикасна. Може да го стабилизира и одржува внатрешниот мир. Лепенка За Очи од пелин : лепенката за заштита На Очите ефикасно го ублажува заматениот поглед и уморни, суви, отечени очи и е многу практична. Лепенка За Нега на очи : Независно Пакување, Секое парче маска за очи од пелин е индивидуално спакувано, што е чистење и безбедно. Може да се користи со доверба, погодна за сите возрасти. Професионална Маска За Очи : Идеална За работници, студенти, офталмолози, средовечни и постари луѓе кои прекумерно ги користат очите, имаат намален вид или имаат визуелен замор и непријатност. Пренослив Лепенка За Очи : лепенката за очи од пелин е мала по големина, лесна по тежина и лесна за носење.