Bediffer 4 Парчиња 12v 8mm Индикаторска Светилка LED Панел Пилот Цртичка Предупредувачка Табла Табла Панел Предупредувачка Светилка За Автомобил Комбе Брод, автомобил вна?
  • Неодамнешно

Bediffer 4 Парчиња 12v 8mm Индикаторска Светилка LED Панел Пилот Цртичка Предупредувачка Табла Табла Панел Предупредувачка Светилка

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ● овој индикатор на панелот користи висококвалитетни материјали, еколошки и заштеда на енергија СО ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ЛЕД чипови и е отпорен на удари и вибрации Долг работен век, 100% сосема нов и неискористен. ●ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ● овој индикатор на панелот користи висококвалитетни материјали, еколошки и заштеда на енергија СО ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ЛЕД чипови и е отпорен на удари и вибрации. Долг работен век, 100% сосема нов и неискористен. Questares дека LED ИНДИКАТОРСКИТЕ светилки на автомобилот доаѓаат во пет пакети, со супер силни светла, кои играат важна улога во предупредувањата и упатствата. Обезбедете одреден степен на безбедност за вашето возење. ●ПОГОДЕН за оваа СИЈАЛИЦА ЗА ИНДИКАТОРИ ПРЕДВОДЕНА од автомобил е погодна за автомобили, камиони, бродови и други возила за општа намена. Според потребите, оваа сијалица ЗА ИНДИКАТОРИ ЗА ЛЕР е исто така многу погодна за камиони, бродови и други возила за општа намена. ●ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАЊЕ ● сијалицата НА индикаторот ЗА ЛЕР на овој автомобил е издржлива, најдобро е да го замените старото и оштетено индикаторско светло. Инсталирањето е едноставно, не се потребни комплицирани операции. Светилките популарни во автомобилскиот резервен пазар се добредојдени од повеќето клиенти. ●ОБЕЗБЕДУВАЊЕ КВАЛИТЕТ сите производи На нашата компанија Се Подложени На Строг Тест за Квалитет. Сите прашања што може да ги имате при користење на овој производ, едноставно контактирајте не за замена или враќање на средствата. Ве молиме прегледајте ги спецификациите пред да ја поставите вашата нарачка. Оваа сијалица ЗА ИНДИКАТОРИ ПРЕДВОДЕНА од автомобил е пакет од четири. Преку сјајна супер силна светлина, сијалицата игра улога во предупредувањето и индикацијата, и е многу популарна во авто-резервниот пазар. Како што сакавте, оваа сијалица ЗА индикатор за ЛЕР, исто така, многу погодна за комбе, брод и други универзални возила. Ви посакувам среќно купување! Карактеристики : ● ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ} овој индикатор на панелот користи висококвалитетни материјали, еколошки и заштедуваат енергија НА ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ЛЕД чипови и е отпорен на удари и вибрации.