Викаски декорација на ноктите притиснати цвеќиња од смола цвеќиња: суви цвеќиња вистински сушени лисја Суви растенија разновидни суви цвеќиња оставаат најголеми?
  • Неодамнешно

Викаски декорација на ноктите притиснати цвеќиња од смола цвеќиња: суви цвеќиња вистински сушени лисја Суви растенија разновидни суви

DEN 824.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погоден подарок за семејство, пријатели и loversубовници за време на празникот, тие ќе го сторат тоа Совршено за правење честитки, DIY телефонска школка, уметност или занаетчиски материјали, декорација на домови. Ефективно, можете да го купите овој прекрасен примерок на растенија по прифатлива цена. Овие се вистински лисја со природно притискање, така што секој не е ист. Лисја од природни притисоци, убави, романтични и привлечни. Опис Овие притиснати сушени вистински лисја со стебло се природни, многу живописни и убави. Природната боја го задржува изгледот на растението и ги прави лисјата никогаш да не се охрабруваат и паѓаат. Тие се добри за вазни цвеќиња или други додатоци за цвеќиња, украсување на свадби букети, спални соби, книжарница, продавница за кафе, трпезарии, градина. Карактеристики- Материјал : растение,- боја : како што е прикажано,- Големина : 14.