Коеали сок диспензер 10 парчиња игла за игла шише шише 30 мл пластични шишиња со капнување со 2 парчиња мини инка за мали лепење на проекти за лепење хартија за занает?
  • Неодамнешно

Коеали сок диспензер 10 парчиња игла за игла шише шише 30 мл пластични шишиња со капнување со 2 парчиња мини инка за мали лепење

DEN 915.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Апликатор за лепак за нос на игла : шише со врвови со игла за примена на мал производ со прецизност, како што се тркала за нафта, машини за шиење и која било друга мала машинерија! Исто така, правење картички, хартија занает, акрилно сликарство, проект за изработка, боја на ткаенина, сложени линии Шише за апликатор за нос на игла : Шишето за проucирно игла за игла е изработено од пластично, флексибилно и меко, лесен за стискање, идеално за тенки течности и лепак за да се направат мали капки, мора да има алатка за рачно изработени занаетчиски проекти. Шишиња со апликатор за игла; Овие шишиња за стискање на маслото за полнење се изработени од сигурен материјал, лесен за стискање и повторна употреба. Овие шишиња со нафта можат да ги задоволат вашите различни потреби, занаетчии, трева, скулптори, сликари ,. Шише за лепак за иглата; Лесно е да се стисне, со зашилен врв, не е лесно да Овие шишиња со нафта можат да ги задоволат вашите различни потреби, занаетчии, трева, скулптори, сликари ,. Апликатор за лепак за игла : Пластичните шишиња за стискање на иглата може да се полнат со лепак, глазура, мастило, боја или други течности, малите капаци на врвовите прават добра работа за спречување на течноста да се исуши. Опис Овие шишиња за полнење со полнење се направени од сигурни материјали, со зашилен дизајн на млазницата, еднократно и лесен за употреба.