Vondyu 6 x6 12 дизајни хартија за хартија за Ноќта на вештерките, плашливи черепи лилјак пајак тиква занает оригами хартија хартија хартија виолетова црна портокалова д?
  • Неодамнешно

Vondyu 6 x6 12 дизајни хартија за хартија за Ноќта на вештерките, плашливи черепи лилјак пајак тиква занает оригами хартија хартија

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

➤ [Квалитетен материјал - Лесен за употреба] : Photo Album Procesive Papers се направени од најдобрата хартија за квалитет од 160 GSM, која е без киселина и лигнински за најдобри резултати и максимален архивски квалитет Цврсти и густи листови, сечење и преклопување, може да се користат за сечење форми или ефекти. ➤ [12 убави дизајни] : 6 x 6 инчи во форма на хартија во форма на хартија има прекрасна боја и шема, 12 различни едноставни и убави дизајни, 2 листови за секој дизајн, вкупно 24 листови. Овој прекрасен пакет хартија за записи е одлично за уникатни креации за да можете да ги одржувате вашите спомени живи. ➤ [Еднострана форма] : Пакетот за хартија за Ноќта на вештерките е носител на фотографии и други украси. Хартијата за записи во Vondyu е еднострано печатење на шема, затегнување на печатот, белешка за книги, DIY оригами; декопаги; Рамка за хартија; корици на книги; пакување или завиткување на подароци; Проекти за уметност и занаети.