Сет за секачи за сапуни, гумени калапи од дрво алатки за правење леб, комплет за сечење шипки со јасна скала за сечење на леб за сапун, сет за секачи за сапун, гума од ?
  • Неодамнешно

Сет за секачи за сапуни, гумени калапи од дрво алатки за правење леб, комплет за сечење шипки со јасна скала за сечење на леб за сапун, сет

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесно за чистење : Секачот за сапун е лесен за ракување и исто така е лесен за чистење и машинско миење, само треба да го измиете со вода Помалку челичен секач. Гумено дрво : Секачот за сапун е изработен од висококвалитетно гумено дрво, дополнето со врвни техники за кастрење и мелење, тоа е висококвалитетен секач за сапун. Рачно изработена алатка за сапун Трета генерација Двоен лента за сапун. Лесно за сечење : Сечење сапун е лесно да се направат сјајни барови за сапуни за изглед и може да се исечат на различни големини според вашите потреби. r Едноставна алатка за сечење сапун. Мултименска цел : Ова е една од најдобрите домашни алатки за правење сапун и може да се користи и за правење колачи, пудинзи, рачно изработени сапуни и многу повеќе. Применливи луѓе : Секач за сапун за да направите свој сапун, дури и ако сте почетник, може лесно да се совлада и може да им се даде на вашите пријатели како исклучителен роденден или Божиќен подарок. Лесно за чистење : Секачот за сапун е лесен за ракување и исто така е лесен за чистење и машинско миење, само треба да го измиете со вода. Помалку челичен секач. Гумено дрво : Секачот за сапун е изработен од висококвалитетно гумено дрво, дополнето со врвни техники за кастрење и мелење, тоа е висококвалитетен секач за сапун. Рачно изработена алатка за сапун Трета генерација Двоен лента за сапун.

Item Type:
 Soap Cutter
Material:
Rubberwood
Specifications:
1
Usage:
Soap Cutting Tool
Size:
Approx. 25 x 8.8 x 11.7 x 8.5 x 7cm / 9.8 x 3.5 x 4.6 x 3.3 x 2.8in
Package List:
1 x Soap Cutter