Безжични електрични ножици за занаети, шиење, картон. LOBOO IDEATE ZIP SNIP Електрични ножици со 2 сечила за сечење. Секач за кутии за ножици за електрична ткаенина за сечење ?
  • Неодамнешно

Безжични електрични ножици за занаети, шиење, картон. LOBOO IDEATE ZIP SNIP Електрични ножици со 2 сечила за сечење. Секач за кутии за ножици за

DEN 527.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ножиците за сечење на безжични идеи за лобоо е задолжително за секој сериозен занаетчиски занает Можете да ги намалите повеќето материјали со леснотија. Материјали како што се ткаенини, кожа, хартија, картон, пластичен лим, па дури и тенок лим. Ветре низ поголемиот дел од вашиот проект за сечење непречено, без напор и побрзо со електричните ножици на Loboo Idea. Сечилото на електрични ножици е изработено од не'рѓосувачки челик со голема јачина со поголема издржливост и ригидност за да се обезбеди трајна употреба. Тешките и остри лопати го прават сечење многу полесно и без напор. Обезбедете без напорна и издржлива употреба. операцијата без напор и трајно. Копчето за активирање беше дизајнирано за безбедно работење. Нема случајна операција. Опремена со батерија со голем капацитет од 2000m Ah ,. Поддржете 1-2 часа брзо полнење. По целосно полнење, може постојано да работи 2-4 часа со голема брзина од 8000rpm. Loboo Idea Electric Fabric Scissors can penetrate through thickness and thickness of materials : easily cut fabric, leather, carpet, metal, paper, corrugated cardboard, plastic, wrapping paper, etc. Especially suitable for craft projects, cutting fabrics, garment making, sewing, Ватинг, белешка за книги или само пакети за отворање. До 120 минути континуирано време на сечење : Овој професионален ножици за сечење на електрична енергија доаѓа со 1 вградена литиум-јонска батерија, која обезбедува 1-2 часа употреба. Благодарение на Брзиот полнач, секоја батерија од 2300 m Ah може целосно да се наполни за само 1 час. Без прекинувач за напојување со проблеми : Лесно заменете го вашиот ротационен секач и други додатоци за шиење со нашите напојувани батерии занаетчиски ножици за занаетчиски занаетчиски вредности. Две специјализирани сечила ви овозможуваат да поштедите и да го закопнете преку кој било проект голем или мал и лесен за постигнување на прекинувачот за напојување го презема притисокот од рацете на занаетчиството. Мала, лесна, ергономска рачка : Оваа ножици за електрична ткаенина безжична енергија се идеална алатка за работа со фиберглас, моделирање, за секој што шива и занаетчии. Нема повеќе болни или уморни зглобови. Тежина помалку од 1 фунта и мери помалку од 9 инчи во должина, овие рачни ножици се лесни за чување и носење. Ножиците се погодни и за левата и за десната страна на корисниците. Сеопфатен сет на електрични ножици : Секоја набавка на нашите електрични ножици доаѓа со (1) Електрична единица за ножици, (2) лопати, (1) полнач, вградена литиум-јонска батерија која не треба да се замени и тригодишна гаранција. LOBOO Idea Електрични ножици без безжични мрежи ви овозможуваат да го преместите вашиот проект заедно, елиминирајќи ја потребата за неуредни жици.