Toyandona чоколадни калапи торта матрицил силиконски сапун овален облик торта за торта што прави муса за печење кекс за DIY домашен десерт занаетчиски материјали за зан?
  • Неодамнешно

Toyandona чоколадни калапи торта матрицил силиконски сапун овален облик торта за торта што прави муса за печење кекс за DIY домашен

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Флексибилен и не-стап, многу практичен и удобен Мувла за печење торта. Може да се користи за да се направат убави, шарени сапуни за да се вклопат со кој било стил на украсување. Мувла за печење торта. Направено од премија и силиконски материјал од одделение за храна, безбеден и издржлив. Мувла за печење торта. Силиконски материјал од одделение за храна, можете да создадете свои специјални десерти, ситни леб, мафини, кафеава боја, пченка, чизкејк, пудинг и свеќа. Мувла за печење торта. Мора да има прибор и одличен подарок за loversубителите на занаетчиството на DIY. Флексибилен и не-стап, многу практичен и удобен. Мувла за печење торта. Може да се користи за да се направат убави, шарени сапуни за да се вклопат со кој било стил на украсување. Мувла за печење торта. Направено од премија и силиконски материјал од одделение за храна, безбеден и издржлив. Мувла за печење торта. Силиконски материјал од одделение за храна, можете да создадете свои специјални десерти, ситни леб, мафини, кафеава боја, пченка, чизкејк, пудинг и свеќа.