Колан чаша Тарнер пени - 4 парчиња чаша Додатоци за Тарнер се вклопуваат 10-20 мл Тумблер за надворешен дијаметар 1.05 инчи ПВЦ цевки со висока густина Партк за пена за п?
  • Неодамнешно

Колан чаша Тарнер пени - 4 парчиња чаша Додатоци за Тарнер се вклопуваат 10-20 мл Тумблер за надворешен дијаметар 1.05 инчи ПВЦ цевки

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висока густина - Нашата чаша Тарнер пена е изработена од пена со висока густина, поинтензивна од лентата за пена и фудбал од пена, привлечно на лежиштето, чувајте ја чашата никогаш не паѓа Уникатен порозен дизајн - порозниот дизајн го задржува сунѓер еластичен, со што е полесно да се вклопи во чашата. Поддршка за повеќе точки, проверете дали вашата чаша без да се вртите кога креирате. Погоден за ПВЦ цевка од 3/4 ", и одговара на 10 20 мл. вашата цевка за да се обезбеди правилна големина. Забележете нè - како продавачи, ние сме посветени да ги обезбедиме најдобрите производи и услуги. Ако имате проблеми со нашите пени, ве молиме не двоумете се да контактирате да ви дадам задоволителен одговор. Ако да, не грижете се. Сите проблеми решени со нашата надградена пена за чаша Тарнер. Уникатен дизајн со еден збор, едноставен во екстремни, совршено интегрирани со вашите активности за DIY, похармоничен.