7 парчиња кожа за умирање, шупливо прободување мувла триаголни различни големини DIY кожен сечење мувла за дома занаетчиски занаети.
  • Неодамнешно

7 парчиња кожа за умирање, шупливо прободување мувла триаголни различни големини DIY кожен сечење мувла за дома занаетчиски занаети.

DEN 419.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

DIY занаети : Кожени облици на сечење од кожа се одлични за DIY како ткаенини за слоеви, кожа, полимерна глина или накит 7 големини : Триаголен мувла за сечење има 7 големини, можете да ја изберете големината што треба да ја користите според вашите потреби. Челик со голема брзина : Кожа за сечење на кожа е изработена од челик со голема брзина, кој е издржлив и брзо прототипирање. Лесен за употреба : Кожата е поставена на плочата за поддршка или пластична плоча, а сечилото може да се удри со чекан на кожа без да се оштети металната форма. Практични подароци : Кожа за секач за умирање, шупливо пробивање, мора да има алатка за правење ленти за часовници, торби, ремени или паричници за да им се даде на семејството, пријателите. Спецификација : Тип на ставка : Кожа за секач за умирање, шупливо пробивање мувламатеријал : Специфична големина со голема брзина од челик : приближно.

Item Type:
Leather Die Cutter Hollow Punching Mold
Material:
High Speed Steel
B05 Specific Size:
Approx. 50mm / 2.0in:
Approx. 45mm / 1.8in:
Approx. 40mm / 1.6in:
Approx. 35mm / 1.4in:
Approx. 30mm / 1.2in:
Approx. 25mm / 1.0in:
Approx. 20mm / 0.8in:
Package List:
7 x Leather Die Cutter Hollow Punching Mold