Камионска лак вратоврска машка свежиот мувла за мажи миризливи излечени арома монистра 1,25x3.9x0.8 ”г јужно за мажи смола од земја, свеќа за автомобили, сапун, свежиот ?
  • Неодамнешно

Камионска лак вратоврска машка свежиот мувла за мажи миризливи излечени арома монистра 1,25x3.9x0.8 ”г јужно за мажи смола од земја, свеќа

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Камионска лак вратоврска Мала за свежиот мувла 1,25 "Висок x 3,9" широк x 0,8 "длабоко. За употреба со миризливи монистра на арома. Безбеден и отпорен на топлина и отпорна на топлина на 400 F. калапот е совршен за леење на смола, свежи автомобили, сапуни, чоколади и бонбони и многу повеќе!. Ние сакаме да видиме како го користите вашиот силиконски калап! Ве молиме оставете слики со вашите прегледи! 3,9 "широк x 0,8" длабок, дебел издржлив квалитетен силиконски мувла. Печете се отпорна на топлина до 400 ° F За кого е ова? Овие силиконски калапи се идеални за креаторите кои ракуваат занаетчиски предмети како што се автомобили свежи, ланци со епоксидни клучеви, чоколадни калапи или рачно изработени сапуни! Услови на употреба : Имиња на брендови, логоа и трговски марки што се користат овде остануваат сопственост на нивните соодветни сопственици.