Ingингл мини sвона големо setвона сет од 50 метални мини bellвона елка украс мали sвона за занаети Божиќна декорација за дома бар и DIY занаетчиски sвона канцеларија санки s?
  • Неодамнешно

Ingингл мини sвона големо setвона сет од 50 метални мини bellвона елка украс мали sвона за занаети Божиќна декорација за дома бар и DIY

DEN 287.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Овие мини џинарски sвона се изработени од цврсто железо, со вакуумско позлата за одржување на висок сјај долго време, светло, стилски и долготрајно Големина : Секоја ingвона од џингла е во дијаметар од 0,9 инчи, горниот дел од нашето Божиќно bellвонче има прстен што може да помине низ лентата, дијаметарот на дупката е 0,25 инчи, лентата е ширина од 0,4 инчи и долга 72 стапки. Широка апликација : Божиќните sвона се погодни за украсување на домови, занаетчиски проекти, wallидни завеси, завиткување на подароци и многу повеќе фестивалски украси, можат да ги задоволат вашите различни потреби. Додатоци за DIY : Мини sвона можат да ги задоволат вашите различни потреби за DIY, можете да ги користите за да направите синџир на клучеви, ланец на мобилни телефони. Користејќи ја вашата фантазија, можете да уживате во процесот на DIY. 100% гаранција за задоволство : Ако имате какви било прашања за време на употребата, Ве молиме слободно контактирајте со нас 24 часа тим, ние ќе одговориме на вашите прашања што е можно поскоро. Материјал : Овие мини џинарски sвона се изработени од цврсто железо, со вакуумско позлата за одржување на висок сјај долго време, светло, стилски и долготрајно. Големина : Секоја ingвона од џингла е во дијаметар од 0,9 инчи, горниот дел од нашето Божиќно bellвонче има прстен што може да помине низ лентата, дијаметарот на дупката е 0,25 инчи, лентата е ширина од 0,4 инчи и долга 72 стапки.