2023 Дипломирање Ленти За Глава Дипломирање Партија За Глава Диплома Шапка Хартија Украси Честитки Тема Ленти За Коса Обрач За Коса Материјали За Коса 2023 Постдиплом?
  • Неодамнешно

2023 Дипломирање Ленти За Глава Дипломирање Партија За Глава Диплома Шапка Хартија Украси Честитки Тема Ленти За Коса Обрач За Коса Материјали

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Декорации За Забави за дипломирање : овие ленти за уши се дизајнирани со елементи за дипломирање, како што се книги, дипломирани студенти, капачиња за дипломирање, зборови "Честитки" "Класа на 2023" "2023 Постари Лица" итн Дизајнот е уникатен и одговара на вашиот фестивалски костим. Фото Реквизити : Споделете ги овие ленти за дипломирање со вашето семејство и пријатели, носете ја лентата за глава и фотографирајте со нив. Оставете смешни спомени на фестивалот. Количина : ќе добиете 6 различни дизајни на црно златни ленти за глава, а големината е погодна за возрасни и деца. Премиум Материјал : партијата за дипломирање лентите за коса се изработени од висококвалитетна алуминиумска хартија, која е безбедна и нема штета. По Продажбата На Услуги : Нашиот приоритет е обезбедување на добар шопинг искуство за вас. Ако имате какви било прашања или помош, ве молиме контактирајте не и ние ќе ви дадеме задоволителен одговор и решение на време.