Cabilock 3 парчиња сад за сервирање со капаци со капакот за патници, сапун сапун сапун сапун, сапун, сапун, сапун за складирање сапун сапун сапун сапун, преносен сапун ку?
  • Неодамнешно

Cabilock 3 парчиња сад за сервирање со капаци со капакот за патници, сапун сапун сапун сапун, сапун, сапун, сапун за складирање

DEN 159.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кутија за сапун со ленти : Ова сапун за сапун има тока која може да ја заклучи сапунската кутија за да спречи испаѓање на сапун за време на потегот Одвод за сапун од сапун : кутијата за сапун за патувања има добри ефекти за запечатување и хидроизолација. Пластичен сапун кутија : Погоден за патување, земете салата или други активности на отворено. Кутија за сапуни сапуни : Тоа е цврсто и издржливо и ќе има услужен живот. Сапун сад со капаци : Направено со материјал, дизајниран за трајност и безбедност. Кутија за сапун со ленти : Ова сапун за сапун има тока која може да ја заклучи сапунската кутија за да спречи испаѓање на сапун за време на потегот. Одвод за сапун од сапун : кутијата за сапун за патувања има добри ефекти за запечатување и хидроизолација. Пластичен сапун кутија : Погоден за патување, земете салата или други активности на отворено. Кутија за сапуни сапуни : Тоа е цврсто и издржливо и ќе има услужен живот. Сапун сад со капаци : Направено со материјал, дизајниран за трајност и безбедност. Пакетот вклучува 3 x Карактеристики на кутијата со сапун - Големина : околу 11x8x5cm сапун кутија. - Материјал : Случај за сапун ПП. - Боја : небо-сина. - Ова сапун за сапун за патувања има тока која може да ја заклучи сапунската кутија за да спречи да испадне сапун за време на преносот на преносен сапун.