ВИЛКАСЕ 10 Парчиња Пенкало За Пенкало За Таблет Електронски Екран Пенкала За Пенкала За Допир Пенкала За Цртање Пенкало За Пишување Пенкало Со Топчесто Пенкало Кап?
  • Неодамнешно

ВИЛКАСЕ 10 Парчиња Пенкало За Пенкало За Таблет Електронски Екран Пенкала За Пенкала За Допир Пенкала За Цртање Пенкало За Пишување Пенкало

DEN 473.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Капацитивно Телефонско Пенкало : Капацитивен екран На Продавница за мобилни телефони Капацитивен екран на мобилен телефон и машина за прикажување таблет компјутер специјално пенкало со јаже против загуба, особено погодно за кабинет за прикажување мобилни телефони, машина за истражување на информации од јавен карактер и друг капацитивен екран Молив За Допир на екранот : пенкалото на допир има јасен врв на дискот за да го заштити екранот на допир од гребење. Пенкало На Екранот на мобилниот Телефон : Усвојување на глава и врв на пенкало за отпорност, не се грижите дали ќе го изгребате екранот. Пенкало за Пишување телефон : може да биде како подарок за испраќање до вашите пријатели или членови на семејството и ќе им треба. Капацитивни Пенкала За Игла : Чувствителен допир и нежно пенкало, брзо се движат и тесно се вклопуваат на екранот, мазни за употреба. Капацитивно Телефонско Пенкало : Капацитивен екран На Продавница за мобилни телефони Капацитивен екран на мобилен телефон и машина за прикажување таблет компјутер специјално пенкало со јаже против загуба, особено погодно за кабинет за прикажување мобилни телефони, машина за истражување на информации од јавен карактер и друг капацитивен екран. Молив За Допир на екранот : пенкалото на допир има јасен врв на дискот за да го заштити екранот на допир од гребење. Пенкало На Екранот на мобилниот Телефон : Усвојување на глава и врв на пенкало за отпорност, не се грижите дали ќе го изгребате екранот. Пенкало за Пишување телефон : може да биде како подарок за испраќање до вашите пријатели или членови на семејството и ќе им треба. Капацитивни Пенкала За Игла : Чувствителен допир и нежно пенкало, брзо се движат и тесно се вклопуваат на екранот, мазни за употреба. Пакетот Вклучува 10 х Пенкала Карактеристики-може да биде како подарок за испраќање до вашите пријатели или членови на семејството, и ќе им требаат Удобни Пенкала за Игла. - Материјал : алуминиумско игла дигитално Пенкало-Големина : Околу 12, 00Х6, 00Х4, 50см/4, 72Х2, 36Х1 пенкало на екранот на мобилниот телефон.