Крвави АЛ90 Оптички Игри Глувчето Со Светлината Штрајк Оптички Прекинувач &засилувач; Дојдете-8 Програмабилни Копчиња И Напредни Макроа - Rightономски Десната Рака За?
  • Неодамнешно

Крвави АЛ90 Оптички Игри Глувчето Со Светлината Штрајк Оптички Прекинувач &засилувач; Дојдете-8 Програмабилни Копчиња И Напредни Макроа -

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Ergономски за да го извлечете максимумот од вашето искуство со игри ●Побрзо од Традиционалните Механички Прекинувачи●Крвави Пионери оптичките прекинувачи, LK користи активирање базирано на светлосен зрак, притискање на копчињата за регистрирање со брзина на светлината за целосно потопување и апсолутна контрола. ●Целосно Програмабилни Копчиња и Меморија на Одборот 8 прилагодливи копчиња програмабилни Со крвав софтвер За Игри Лесен за Програмирање што може да го направи глувчето погодно за барањата на различни игри. Голема вредност и контрола ЗА FPS игри на глувчето, исто така одличен ЗА moba/gamesс игри. Компатибилен Со Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP, Vista, Linux итн. (Забелешка : нема програмска функција За mac системот). ●Компатибилност На Тастатурата За Оптички Игри На КОМПЈУТЕР ● Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista или WINDOWS XP, ограничена поддршка На ТАСТАТУРАТА Mac OS. Работи добро со сите поголеми Компјутери Брендови и Игри Компјутери MSI, Dell, Corsair, Alienware, Razer, Xbox Еден, Asus и други. €Сигурен Квалитет s компјутер игри на глувчето, 50 милиони клик животниот век и изградена со најдобрите материјали за компјутер игри глувци гарантира сигурност со години. Ако не сте целосно задоволни и нејзините помалку од 30 ден од купувањето, ние прифаќаме се враќа за целосна наплата. За какви било прашања или повратни информации, можеби ќе имате, можете да контактирате со нашиот супер-пријателски тим за услуги на клиентите. Ние сме среќни да ви помогнеме и дополнително да го подобриме нашиот производ. Исто така, ние нудиме 3 години гаранција!.