Лекуваше четка за масажа, алатки за чистење чистење чистење алатки за чистење вшмукување на грб туш за грб на грбот, поставен wallид, монтиран ексфолирачки бања, подл?
  • Неодамнешно

Лекуваше четка за масажа, алатки за чистење чистење чистење алатки за чистење вшмукување на грб туш за грб на грбот, поставен wallид, монтиран

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Измамник на нозете- Количина на влакната за чистење и доволно еластично за да ги исчистите нозете Чистење на чистач подлога- Дневната масажа на нозете може да ја подобри циркулацијата на крвта, а исто така може да биде и за да го измами грбот. Снабдување за туширање- Покрај тоа што е погодна за отстранување на мртва кожа на нозете, исто така може да ви помогне да ги масирате нозете, да промовирате циркулација на крв. Назад чист душек- масиво за нозе чистач туш за нозе чистење маткак, вшмукување на грб, чистач за миење садови за миење садови, ексфолирајќи го задниот дел од телото за додатоци за домашна бања. Назад ексфолијатор чистач- подлогата за триење на нозете може ефикасно да ви помогне да ја отстраните мртвата кожа на нозете и да ги направите нозете удобни. Измамник на нозете- Количина на влакната за чистење и доволно еластично за да ги исчистите нозете. Чистење на чистач подлога- Дневната масажа на нозете може да ја подобри циркулацијата на крвта, а исто така може да биде и за да го измами грбот. Снабдување за туширање- Покрај тоа што е погодна за отстранување на мртва кожа на нозете, исто така може да ви помогне да ги масирате нозете, да промовирате циркулација на крв. Назад чист душек- масиво за нозе чистач туш за нозе чистење маткак, вшмукување на грб, чистач за миење садови за миење садови, ексфолирајќи го задниот дел од телото за додатоци за домашна бања. Назад ексфолијатор чистач- подлогата за триење на нозете може ефикасно да ви помогне да ја отстраните мртвата кожа на нозете и да ги направите нозете удобни. Список на пакети 1 x Фудбал за туширање на нозе -боја : светло зелена подлога за масажа -Материјал : ТПР подлога за туширање -Големина : 30.