Нане Сјај За Усни И Трепки Обратна Санта Мраз Вода Светло Масло За Усни Навлажнувачки Хидратантно Навлажнувачко Отстранување Сувост Пукање Отстранување На Мртва ?
  • Неодамнешно

Нане Сјај За Усни И Трепки Обратна Санта Мраз Вода Светло Масло За Усни Навлажнувачки Хидратантно Навлажнувачко Отстранување Сувост Пукање Отстранување

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Кристално Безбојно Масло За Усни● : Сјаен Мелем За Усни Од Желе, Вкупно 3 Различни Масла За Усни, Обезбедуваат Различни Функции За Нега На Усните, Можат Да Ја Подобрат Сувоста На Кожата На Усните И Да Го Користат Мелемот За Усни За Да Создадат Влажни И Полни Усни ●Совршен Нежен Подарок За Кармин● : Лесен За Носење, Погоден За Шминкање На Дами Или Девојки Во Топло Лето И Студена Зима. Како Подарок За Денот На Вљубените/Денот На Мајката/ Божиќ, Тој Е Погоден за Свечени Прилики, како и За Секојдневно Секојдневно Носење. ●Навлажнувачки● : Сјајот За Усни Е Многу Навлажнувачки И Навлажнувачки, Ги Ублажува Сувите Усни. Можеби Ве Мачи Сува Кожа на Усните која не Чувствува Никакво Мрсно. Пробајте, Сите Фини Линии На Усните И Ги Оставаат Усните Да Изгледаат Меки И Сјајни. ●Сјај За Усни За Сјај Q : Ова Е Многу Атрактивен Сјај За Усни Со Треперлив Сјај. Толку Сјајно, Ќе Ви Биде Комплимент Каде И да Одите. Исто Така, Ги Крева Усните И Ги Прави Пополни. ●Природен Сјај За Усни ● Формулата Користи Природни Состојки, Што Е Нежно И Не Ги Иритира Усните. Природен Сјај За Усни За Сите Тонови На Кожата И Чувствителна Кожа, Идеален За Вашиот Омилен Минималистички, Неутрален И Природен Изглед. Не иритирачки, Не Тестирани На Животни. Нане Сјај За Усни И Трепки Обратна Санта Мраз Вода Светло Масло За Усни Навлажнувачки Хидратантно Навлажнувачко Отстранување Сувост Пукање Отстранување На Мртва Кожа Избледување На Усните Линии И Усна МЕД 4мл ен Капаци Обратна Санта Мраз Вода Светло Масло За Усни Навлажнувачки Хидратантно, Навлажнувачко Отстранување Сувост Пукање Отстранување На Мртва Кожа Избледување На Усните Линии И Усна Мед 4мл Материјал : Пластична Боја : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различни монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата.