Кулбети Машки Крем За Хидратантна Крема За Лице - Против стареење &засилувач; Брчки, Рамнотежа Вода-масло Мажи Нега На Кожа, Не-Мрсна Формула За Обновување На Површи?
  • Неодамнешно

Кулбети Машки Крем За Хидратантна Крема За Лице - Против стареење &засилувач; Брчки, Рамнотежа Вода-масло Мажи Нега На Кожа, Не-Мрсна Формула

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Силна Навлажнувачка Формула : мултимолекуларната формула за хијалуронска киселина може веднаш да ја надополни влагата и длабоко да навлезе, правејќи ја кожата да се чувствува мека, блескава и хидрирана Дневен и Ноќен Навлажнувач За Лице : Обезбедува интензивна дневна хидратација и исхрана за да помогне да се намали појавата на фини линии за помазна, помека, хидрирана и полна кожа. Идеален за Сите Типови Кожа : овој лесен, богат крем хидратантен крем ја испорачува кожата со влага и хранливи материи и брзо се апсорбира без да остави лепливост, помагајќи да се врати рамнотежата на хидратацијата на кожата. Чист и Безбеден : овој крем за лице е дизајниран со шише со вакуумска пумпа, кое е лесен за употреба и избегнува контаминација. Без мирис, без суровост, без парабени, некомедогени. Култура На Нашиот Бренд : Заедно со луѓе од целиот свет кои се грижат за глобалната иднина, се залагаат за умереност, низок јаглерод, одржливо користење на природните ресурси и создавање подобра животна средина едни за други и следната генерација.