Кирк 3-во-1 Кастилја Течен Сапун Од Глава До Пети Природен Шампон, Сапун за Лице &засилувач; Миење На Телото За Мажи, Жени &засилувач; Деца | Кокосово Масло + Алое Вера | ?
  • Неодамнешно

Кирк 3-во-1 Кастилја Течен Сапун Од Глава До Пети Природен Шампон, Сапун за Лице &засилувач; Миење На Телото За Мажи, Жени &засилувач;

DEN 223.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НЕГУВАЊЕ ЧИСТЕЊЕ 3-во-1 Поедноставете ја вашата дневна рутина со нашиот шампон се-во-едно, средство за чистење лице и миење на телото! Измазнете ја и смирете ја сувата, иритирана кожа и уживајте во навлажнување од глава до пети со нашиот сапун од кокосово масло богат со антиоксиданси КАСТИЛСКИ ТЕЧЕН САПУН исклучително разноврсен сапун, со потекло од регионот Кастилја Во Шпанија, Кастилскиот сапун е и нежен за кожата – и околината! Изработен е од природни масла и биоразградлив. Збогатен со кокосово масло и алое вера, Кастилскиот сапун нежно чисти без употреба на груби токсини. Кокосовото масло помага во отстранување на мртвите клетки од кожата и нечистотијата подалеку од телото и може да ги подобри акните. Природна ФОРМУЛА Хипоалергичното миење на телото е природно и безбедно за најчувствителната кожа. Без Сулфати, Парабени, Фталати, Вештачки Мирис, ЕДТА, Бои, Глутен и многу повеќе, Хранливото Средство За Чистење На Кирк е одлично за целото семејство!. СУПЕРИОРНИ СОСТОЈКИ Подобрени со врвно кокосово масло и смирувачка алое вера, нашето средство за чистење ве остава да се чувствувате меко и здраво од глава до пети.