Кларк Ботанички Ретинол Спасување Преку Ноќ Крем: Време-Ослободување Ретинол Крем За Рафинирање На Текстура &засилувач; Осветли Кожата Со Витамин Ц + Е, Црвена Дете?
  • Неодамнешно

Кларк Ботанички Ретинол Спасување Преку Ноќ Крем: Време-Ослободување Ретинол Крем За Рафинирање На Текстура &засилувач; Осветли Кожата Со Витамин

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НАГРАДУВАН РЕТИНОЛ : Трансформирајте ја вашата кожа преку ноќ со Нашиот Крем За Спасување На Ретинол Вог и Опра Препорачано од дерматолози и формулирано со најдобрите органски состојки. ПОДМЛАДЕТЕ ЈА КОЖАТА : нашиот хидратантен крем за лице со ретинол содржи комплекс од катализатор од јасмин кој ја подмладува и регенерира вашата кожа, враќајќи го секој тип на кожа во совршена состојба на рамнотежа. НАМАЛЕТЕ ГИ СУВИТЕ ФИНИ ЛИНИИ и БРЧКИ : нашиот ноќен крем за лице против брчки содржи хијалуронска киселина која држи 900 пати поголема тежина во вода за да ги наполни сувите фини линии и брчките и колоидната овесна каша што ги смирува дури и најчувствителните типови кожа. НАМАЛУВАЊЕ НА ПОЈАВАТА НА ГОЛЕМИ ПОРИ : овој серум за ретинол за лице против стареење содржи двофазна формулација на ретинол што го зголемува прометот на клетките, помагајќи да се врати штетата од сонцето и да се избрише изгледот на сувите фини линии и брчки.