Фацетеорија Регенакалм С1-Витамин Ц Серум, Цел Фини Линии/Брчки/Лузни Од Акни, Ретинол Серум За Лице, Вегански И Без Суровост, Направен Во ВЕЛИКА британија | Без Мири?
  • Неодамнешно

Фацетеорија Регенакалм С1-Витамин Ц Серум, Цел Фини Линии/Брчки/Лузни Од Акни, Ретинол Серум За Лице, Вегански И Без Суровост, Направен

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Брзи Резултати Со 2% Ретинол Серум ] Нашиот серум со ретинол со висока јачина делува како отстранувач на старечки дамки, серум против стареење и отстранувач на лузни од акни, додека е нежен за вашата кожа [Формулиран Со Природни Состојки ] Направен Со екстракт од копра што ја подобрува еластичноста на кожата и се бори со знаците на стареење. Сладунец помага во смирување на под стрес кожата додека балансира пренатрупани тен. [Затегнување на кожата Со Витамин Ц ] Преполно со витамин Ц Што ја сака кожата и витамин Е кој ја штити кожата од слободните радикали и помага во борбата против знаците на стареење, лузни од акни и флеки. [ Брзо Апсорбирање и Нежно За Кожата ] Нашиот серум со лузни од ретинол е формула која брзо се апсорбира и тоне длабоко во кожата за да помогне во обновувањето и надополнувањето на кожата. Оставајќи го еластичен со минимално плашење.