Организатор За Шминка За Усни Светлиот Пилинг За Усни Бледнеат Линии За Усни Меланин Навлажнувачки Пилинг Мртва Кожа Навлажнувачки Усни И Нежен Пилинг За Усни Пре?
  • Неодамнешно

Организатор За Шминка За Усни Светлиот Пилинг За Усни Бледнеат Линии За Усни Меланин Навлажнувачки Пилинг Мртва Кожа Навлажнувачки

DEN 50.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Внимателен Подарок : Иако е Мал По Големина и Исплатлив, Тој е Многу Практичен и Практичен во Секојдневната Нега на Сите Внимателен Подарок Што Можете Да Го Подарите На Секого Без Оглед На Полот И Возраста. Дневна Нега : Природната, неиритирачка Исхрана Обезбедува Научна Грижа за Вашите Усни. Мека, Не-мрсна, Нежна и Лесна За Нанесување. Погоден За Мажи И Жени. Ги Навлажнува Усните : Ексфолира До Мртва Кожа, Ги Намалува Брчките На Усните, Ги Суши Усните И Ги Одржува Навлажнети Долго Време. Ги Прави Усните Помеки И Помазни. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Разгалете Ги Усните Дење и Ноќе, Тоа е Кадифен Мелем За Усни, А Ноќе Е Усна Пред Шминка И Испукани Усни. Големиот Капацитет од 15гр Може Да Ја Задоволи Вашата Секојдневна Употреба во Секое време. Леснотија На Користење : Не Ви Одзема Време И Е Лесен За Употреба. Нанесете Ја На Усните, Лесно Масирајте Со Врвовите На Прстите И Избришете Ја. Ви Препорачуваме Да Го Користите Постојано Секоја Недела За Подобра Хидратација. Организатор За Шминка За усни Светлиот Пилинг За Усни Бледнее Линии За Усни Меланин Навлажнувачки Пилинг Мртва Кожа Навлажнувачки Пилинг За Усни И Нежен Пилинг За Усни Пренослив Мелем За Усни Лагер За Усни Светла Усна Чистење Бледнее Усни Линии Меланин Навлажнувачки Пилинг Мртва Кожа Навлажнувачки Усни И Нежен Пилинг За Усни Пренослив Мелем За Нега На Усни Материјал : залепете Боја : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има Мала Разлика Во Бојата.