Крпа Пелена Затворачи Пелена Бравата Прилагодливи Пелена Појас Прицврстување Пелена Појас Пелена Тока Деца Пелена Пелена Бравата Замена Алатки Крпа Пелена Сврзу?
  • Неодамнешно

Крпа Пелена Затворачи Пелена Бравата Прилагодливи Пелена Појас Прицврстување Пелена Појас Пелена Тока Деца Пелена Пелена Бравата Замена

DEN 1081.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајн на затворач, полесен за носење Издржливи, практични и удобни сврзувачки елементи за пелени. Фина изработка и флексибилност. Целосно прилагодлив : можете да се прилагодите според половината на бебето преку бравата. Овој материјал е мек, удобен и здрав за кожата на бебињата. Дизајн на затворач, полесен за носење. Издржливи, практични и удобни сврзувачки елементи за пелени. Фина изработка и флексибилност. Целосно прилагодлив : можете да се прилагодите според половината на бебето преку бравата. Овој материјал е мек, удобен и здрав за кожата на бебињата. Опис овој детски појас за тока за пелени е изработен од висококвалитетен материјал, кој е отпорен на fall, против лизгање, безбеден и без мирис. Прекрасниот дизајн на бои може да ја зголеми атмосферата на новороденчињата, одличен избор за користење на децата. Карактеристики-Боја : Како Што Е Прикажано-Материјал : Полиестер-Големина : 47.