ZOOMHITSKINS PS4 Pro Кожа, Компатибилен За Playstation 4 Pro, Розова Сакура Цвеќиња Јапонија Цреша Цвет Аниме Симпатична, 1 PS4 Про Конзола Кожата, Лесен За Инсталација, Издржлив &заси?
  • Неодамнешно

ZOOMHITSKINS PS4 Pro Кожа, Компатибилен За Playstation 4 Pro, Розова Сакура Цвеќиња Јапонија Цреша Цвет Аниме Симпатична, 1 PS4 Про Конзола

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СОВРШЕНО ОДГОВАРА, КОМПАТИБИЛЕН ЗА PLAYSTATION 4 PRO : оваа ps4 Pro кожа е прецизно исечена за да одговара и да обезбеди целосна заштитна кожа и компатибилна За Playstation 4 Pro Можете исто така да најдете различни PS4 Слим, PS4 Редовни, PS5, X1, Прекинувач, ПРЕКИНУВАЧ OLED, Прекинувач Lite и повеќе за вашата конзола и контролори. Секој од НАШИТЕ PS4 Pro додатоци направени во САД. СТОТИЦИ ДИЗАЈНИ ПОСТОЈАНО СЕ АЖУРИРААТ : ние секогаш внимаваме на најновите трендови на налепници ЗА кожа PS4 Pro : симпатична, розова, мачка, змеј, ретро гроздобер, камо, ботаничка, сакура, пастелна, сина, аниме, корали, животно, морнар, мермер, галаксија, месечина, еднорог, широк спектар на кожи PS4 pro контролер и конзола за да изберете . Имаме задоволни клиенти од целиот свет, и се воодушевени да биде дел од големиот игри индустрија. ИЗДРЖЛИВ 3М ВИНИЛ НАЛЕПНИЦА PS4 PRO КОНЗОЛА ЗАШТИТНИК : Изработен од издржлив 3м ораџет винил, производите НА ZOOMHITSKINS нудат супериорни перформанси во нашиот капак НА КОНЗОЛАТА PS4 за да ги заштитите вашите брзини од прашина и гребнатини. Капакот НА PS4 pro конзолата за девојчиња и момчиња е дизајниран да понуди издржливост и заштита, а исто така да се вклопи совршено. Силна адхезија, без меурчиња, слободно!. ШТО ЌЕ ДОБИЕТЕ и КАКО ДА ГО КОРИСТИТЕ : Секој сет НА PS4 pro кожата вклучува 1 x PS4 конзола кожата.