PS4 Контролер Полнач За Полнење Кабел 10ft, Екстра Долг Микро USB 2.0 Кабел За Синхронизација На Податоци Со Голема Брзина Компатибилен За Playstaion 4, PS4 Слим/Pro, Xbox One S/X Контро?
  • Неодамнешно

PS4 Контролер Полнач За Полнење Кабел 10ft, Екстра Долг Микро USB 2.0 Кабел За Синхронизација На Податоци Со Голема Брзина Компатибилен

DEN 107.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Универзална Компатибилност : 10ft микро USB КАБЕЛ За Полнач специјално дизајниран за УПОТРЕБА ЗА PS4/ PS4 Слим/ PS4 Pro контролери, Xbox One/ Еден S/ Една Елита/ Еден X контролори и повеќе уреди со микро USB интерфејс Дизајн со спроводливост феритно јадро за филтрирање на бучавата од сигналот и намалување на грешките во преносот. Екстра Долга Должина : 10 стапки ДОЛЖИНА PS4 контролер кабел ви овозможува да играте игри додека седите на каучот или лежите на креветот. Обезбедете удобно растојание за поудобна употреба. Направете го тоа лесно да остане во играта!. Дизајн на магнетски Прстен : КАБЕЛОТ ЗА полнач МИУОЛВ ПС4 со магнетски прстен обезбедува најдобра јасност и заштита на сигналот за да се минимизираат пречките. Нема загуба на енергија со овој премиум кабел Со Магнетски Прстен за Полнење Со Голема брзина и Синхронизација дури и со екстра долга должина. Не само што е достапен за Полнење, туку и поддршка За Синхронизација. Совршена Врска : Добро изработените глави на конекторот лесно и стабилно го приклучуваат контролорот. Совршено се вклопуваат од двете страни и нема да се нишаат или да испаднат.Можете самоуверено да го користите контролорот додека се полни. Само уживајте во најдоброто искуство со игри.