Табела за проширување на машината за шиење за модел 505A, преклопна пластична табла за проширување табела за продолжување на табелата за десктоп табела за шиење, пре?
  • Неодамнешно

Табела за проширување на машината за шиење за модел 505A, преклопна пластична табла за проширување табела за продолжување на табелата за десктоп

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Применливост】 Оваа табела за проширување на машината за шиење е само за 505 A машини за шиење дома !!!, ве молиме не користете ја на други брендови или модели на машини за шиење Или проверете дали големината на вашето отворање е близу до дадена големина. 【Нозе на табели со преклопување】 Одборот за проширување е преносна, а нозете на табелата се цврсти, флексибилни и удобни, не заземаат простор, помагаат да се зголеми вашата работа, мала големина и мала тежина. Може лесно да се собере со едната рака. Table Табела за проширување на машината за шиење】 Табелата за проширување обезбедува единствена голема табела за шиење за поголеми проекти како јоргани, помага во стабилизирање на микро машината и ви дава дополнителен простор што ви треба за да манипулирате со проектот додека работите. 【Лесен за употреба】 Има слот на дното на таблата за проширување на машината за шиење, што е совршено за шиење ракави и нозе, можете лесно да ја исечете низата и да работите во многу светлина, погодна за домашна употреба. 【Две нишки две контрола на брзината】 Големата количка може да се спари со spooler за лесно репозиционирање на базата и копче со мала/голема брзина за безбедност и моќност за да се обезбеди совршена контрола на бод за да одговара на вашите вештини за шиење. Шиењето го олесни. Табели за продолжување. Максимален простор за максимална креативност Оваа табела за проширување нуди цврст, поширок простор за шиење за проекти за кои е потребно повеќе простор за движење. Едноставно извадете ја отстранливата кутија за складирање за да пристапите до бесплатната рака на машината и лизнете ја табелата за продолжување на машината за шиење. 【Сценарио за апликација】 Користете ја табелата за проширување на машината за шиење за дополнителна стабилност/поддршка при шиење големи проекти.