Ампопт тоалета за тоалети за бања за бања за бања Домаќинство за закажување на распоредување на решетката на решетката за коса за коса, посвоени алатки и подобрува?
  • Неодамнешно

Ампопт тоалета за тоалети за бања за бања за бања Домаќинство за закажување на распоредување на решетката на решетката за коса за коса, посвоени

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Користење Извлечете ја налепницата што не се означува за да го исцеди воздухот. Дизајнот на ликвидација на задниот дел го олеснува складирањето на низата и не зазема простор. Залепете без трага, без да му наштетите на идот. Пластичен + силиконски материјал, цврст, густ и издржлив. Извлечете ја налепницата што не се означува за да го исцеди воздухот. Дизајнот на ликвидација на задниот дел го олеснува складирањето на низата и не зазема простор. Залепете без трага, без да му наштетите на идот. Пластичен + силиконски материјал, цврст, густ и издржлив. Со овој држач за фен за коса, можете целосно да ги ослободите рацете и лесно да ја кренете косата! 5. Откако ќе заврши инсталацијата, може да се користи откако ќе застане 24 часа. Пластичен + силиконски материјал, тежок, густ и издржлив. Универзален калибар, погоден за 99% универзални сушари за коса на пазарот. Современиот дизајн ја подобрува убавината на Бања и исто така заштедува простор за местото на фен. Метод за складирање на хаирдери-возбуден изглед, се збогува со неуредна. Висок изглед, достапни се 3 модерни бои.