Цијанклауд Микрофибер Пешкир За Плажа Брзо Сушење, Екстра Големи 30 х 60 Пешкир За Плажа Без Песок Супер Лесни Крпи За Базен, Кампување, Пикник, Спортови Во Теретана З?
  • Неодамнешно

Цијанклауд Микрофибер Пешкир За Плажа Брзо Сушење, Екстра Големи 30 х 60 Пешкир За Плажа Без Песок Супер Лесни Крпи За Базен, Кампување,

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?€ПЕСОК СЛОБОДЕН & СУПЕР АБСОРБЕНТА●Супер мека и пријателска за кожата, пешкирот за плажа веднаш апсорбира вода кога ќе ја допре водатаБез разлика дали сте на одмор на плажа или базен ,тоа ќе ви донесе удобно чувство.Нашите крпи за плажа се без песок и можат да се чуваат чисти во секое време. ?●ИСКЛУЧИТЕЛНА и НЕ-ИЗБЛЕДЕНА технологија за дигитално печатење со висока дефиниција ги прави нашите крпи за базен убави и светли, а моделот на ленти со висока заситеност ве прави попривлечни. Неколку процеси на фиксирање на бојата прават преголемата крпа за плажа никогаш да не исчезне дури и по машинско перење и тест за морска вода. Нашата голема крпа за плажа е сертифицирана дека не содржи штетни состојки. Еколошки, без мирис и имаат совршен квалитет. ?●БРЗ БРЗ МИКРОФИБЕР БЕЗ ПЕСОК без ПЕСОК ● Колку е освежувачки чувството да се завиткате во мека, впивачка, мека крпа за капење по пливање на плажа! Многу мек и лесен за носење за да биде одличен избор за смешни спортови.Кога пешкирот за плажа ќе ја допре вашата кожа, ќе се чувствува меко и удобно. ?●ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ДИЗАЈН●расклопената големина на нашите големи крпи за плажа преголема е 30"х60", погодна и за возрасни и за деца. Совршено одговара на многу прилики. Без разлика дали станува збор за одење на плажа за играње, кампување, патување, пливање или правење јога, нашите крпи за плажа од микрофибер можат да ни се најдат. Тоа е најдобриот избор и за внатрешни и за надворешни, патувања и дома.