Кабилок 2 Парчиња Мермер Памук Кутија Десктоп Декор Шминка Четка Контејнер Памук Диспензерот Кујна Складирање Тегла Смола Врвот Држач Диспензерот Коктел Стап Кут?
  • Неодамнешно

Кабилок 2 Парчиња Мермер Памук Кутија Десктоп Декор Шминка Четка Контејнер Памук Диспензерот Кујна Складирање Тегла Смола Врвот Држач

DEN 393.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

смола КОНТЕЈНЕРИ ЗА ПОДАРОЦИ кутиите се опремени со соодветни капаци за запечатување, што ги прави и корисни и привлечни. ДЕКОРАТИВЕН ДИСПЕНЗЕР за ЧЕПКАЛКА за ЗАБИ Модерен дизајн на мермер, повеќе декоративен, работ е фино полиран со рака, врвот на капакот круг и мазни монистра, лесен за земање и ставање. ШМИНКА СУНЃЕРИ ДРЖАЧ ТЕГЛА изработен е од супер материјал, така што може да ви служи некое време. ШМИНКА КОНТЕЈНЕРИ ОРГАНИЗАТОР ги одржува памучните влошки и брисот чисти, уредно наредени и видливи. ОРГАНИЗАТОР НА ПАМУК Погоден За јајца за шминка, памучни влошки, памучни брисеви, четки за шминка или други предмети за шминка. КОНТЕЈНЕРИ ЗА ПОДАРОЦИ кутиите се опремени со соодветни капаци за запечатување, што ги прави и корисни и привлечни. ДЕКОРАТИВЕН ДИСПЕНЗЕР за ЧЕПКАЛКА за ЗАБИ Модерен дизајн на мермер, повеќе декоративен, работ е фино полиран со рака, врвот на капакот круг и мазни монистра, лесен за земање и ставање. ШМИНКА СУНЃЕРИ ДРЖАЧ ТЕГЛА изработен е од супер материјал, така што може да ви служи некое време. ШМИНКА КОНТЕЈНЕРИ ОРГАНИЗАТОР ги одржува памучните влошки и брисот чисти, уредно наредени и видливи. ОРГАНИЗАТОР НА ПАМУК Погоден За јајца за шминка, памучни влошки, памучни брисеви, четки за шминка или други предмети за шминка. Пакетот Вклучува 2 х Карактеристики На Кутијата За Складирање-Материјал : смола тркалезна памучна подлога Држач-Големина : Околу 8, 30Х8, 30Х11, 90см/3, 26Х3, 26Х4 шминка влошки контејнер.