Четка За Тоалет ВО БЕДРЕ, Глава За Четка За Тоалет Брзо Одводнување Решетка Отпорна На Истекување Држач За Држач За Држач За Чистење На Подот ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПОДОТ WC М?
  • Неодамнешно

Четка За Тоалет ВО БЕДРЕ, Глава За Четка За Тоалет Брзо Одводнување Решетка Отпорна На Истекување Држач За Држач За Држач За Чистење

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мравките лесно се чистат и ги отстрануваат дамките на блиската површина на столицата со мали гребнатини, со помала веројатност да се истрошат, издржливи и цврсти *Нашата четка за чистење тоалетни садови е изработена од врвен квалитет, лесен за чистење тпр материјал кој е исто така неверојатно издржлив и флексибилен. *Четката за тоалет никогаш не се истроши и не ја менува својата форма, одржувајќи совршено чистење. *Со паметен дизајн за вентилација, кој овозможува четката за тоалет полесно да се исуши и исцеди. *Исто така, може да ја направи четката за тоалетна чинија почиста и похигиенска.Спакувајте со стабилна основа за држач и дише, добро е за вентилација и чувајте го основното чистење. Материјали : PPColors : blue Size : 41*13,5 см.